R&R er et regnskapskontor som dekker næringslivets behov for regnskapsbistand og økonomisk rådgivning.

Vi har spesialisert oss innenfor sentrale bedriftsøkonomiske fagområder. Regnskapstjenester er vårt største virksomhetsområde. Rådgivning står for ca. 30% av vår samlede omsetning, og dette gjør R&R til en attraktiv samarbeidspartner.

Våre undersøkelser viser at revisorer verdsetter R&Rs kvalitet og faglige utførelse av regnskapstjenester. Tilgang av nye kunder som blir anbefalt av revisorer øker for hvert år.

Virksomheten til R&R er i stor grad rettet mot SMB-markedet. Våre kunder er i første rekke selskaper i privat sektor, som har omsetning fra kr 100 000 per år til kr 210 millioner per år.

Fundamentet i virksomheten til R&R er medarbeiderne våre, som yter høy servicegrad og har stor spisskompetanse. I dag har vi 16 autoriserte regnskapsførere og 36 regnskapsmedarbeidere. To medarbeidere er siviløkonomer, mens 5 har bakgrunn fra revisjon og Skatteetaten.

Alle våre medarbeidere er villige til å yte mer enn hva kunden forventer.

Våre økonomer har spesialisert seg på fagfeltene innen regnskap, lønn, årsoppgjør, rådgivning og effektivisering av rutiner og datasystemer.


View Site in Mobile | Classic
Share by: